az elv
Az ember mint termelő, sok egyforma árút szeretne gyártani, hogy a legkisebb kiadással a legnagyobb bevételre tegyen szert. Mint fogyasztó, ezzel szemben egyéni szükségleteit kielégítő egyedi terméket keres.
Ha a termelői oldal erősebb, környező világunk idegenné, egysíkúvá válik, ha a fogyasztói, akkor csökkennek a jövedelmek, szűkülnek a fejlesztési lehetőségek.
A kereskedelem hivatása minden szinten az, hogy közvetítsen, egyensúlyt tartson a termelői és fogyasztói érdekek között. Ezt akkor tudja megtenni, ha megőrzi függetlenségét és képes tárgyilagosan áttekinteni és rugalmasan összeegyeztetni a keresleti és kínálati oldalt.

a cég
Cégünk, a TRIDENS KFT., 1992-es megalakulása óta kizárólag a higiéniai termékek piacán tevékenykedik. Egy termékkör és nem egy adott márka forgalmazásában vagyunk érdekeltek. Konkrét feladatokat ellátó konkrét termékeket kerestünk és kínálunk. Egyszerű, hatékony és szép megoldásokat, amelyek intelligensen igazodnak az emberi igényekhez és nem olyanokat, amelyek maguk kreálják az igényeket.
Eddigi piaci tapasztalatainkból kiindulva alapkínálatunkat a CWS és a KATRIN márkák termékei közül válogattuk össze. Az általunk forgalmazott gyártmányok fő felhasználási területei.:

 

 

 

 

 


TRIDENS KFT higiéniai termékek info@tridenskft.hu(06 22) 506 904